Bed and breakfast med overnatning nær Dalby

Hvis du leder efter en afslappende ferieoplevelse nær Dalby, så er Villa Sofie Bed and Breakfast placeret kun 5 min kørsel fra Dalby måske lige det, du leder efter. Hos Villa Sofie Bed and Breakfast tilbyder vi en komfortabel og hyggelig overnatningsmulighed i hjertet af et af Danmarks smukkeste områder.

Villa Sofie Bed and Breakfast ligger kun 5 minutters kørsel fra Dalby, som er kendt for sine smukke natur. Vi tilbyder en enestående oplevelse, hvor du kan slappe af og nyde den smukke natur, samtidig med at du får en behagelig og rolig overnatning.

Vi tilbyder en bred vifte af værelser, der er designet til at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Vores værelser er flot indrettet og udstyret med de bekvemmeligheder, du har brug for, for en god nats søvn.

Se vores værelser forneden

Du kan nemt reservere værelse online ved at klikke på værelserne foroven eller ved at klikke her. Læs om praktisk information.

Hos os er det muligt at tilkøbe en lækker morgenmad. Vores morgenmad består af friskbagt brød, marmelade, ost, yoghurt, frugt, æg og meget mere. Vi tilbyder desuden også en række ekstra faciliteter, såsom gratis parkering og kaffe/tet. Vi er altid tilgængelige for at hjælpe dig med at planlægge din dag og give dig tips til lokale restauranter og seværdigheder.

Vi ønsker at give vores gæster en unik oplevelse, hvor de kan slappe af og nyde den smukke natur og samtidig placeret centralt på Sjælland. Har du spørgsmål inden eller efter din booking er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar ved telefonen på 5629 2919 i alle ugens dage mellem kl. 09:00 – 16:00. Du kan også skrive til os på villasofie@karisefonden.dk.  Ønsker du at reservere dit værelse kan dette gøres via vores online booking.

Kundeoplevelser

Cykelferie – Jeg lejede et værelse med en Queensize-seng. Stedet er beliggende på et stille hus / villa vej. 5 minutter til en butik, hvor du kan shoppe. Gratis kaffe og varm chokolade. Håndklæde i rummet. Udstyret med tv. Værelset, stedet og badeværelset var rent. Du sover godt.
Jimmy - Danmark
GÆST
Ingen mennesker havde brug for at få værelsesnøglerne. Godt! Du modtog oplysningerne via e-mail. Det er tæt på centrum, du kan gå gåtur. Der er nogle restauranter og en bar derinde. Køkkenet er veludstyret med gratis kaffe og chokolade. Godt!
Raul  - Spanien
GÆST
Komfortable senge, god kvalitet linned, venligt personale.
Tomasz - Polen
GÆST
Den ubemandede ejendom fungerede perfekt behøvede ikke at genere nogen, undtagen når man ledte efter et strygejern. Det var skinnende rent med meget komfortable senge og gåafstand til Main Street i Haslev. Barer, restauranter, supermarkeder.
Jon  - UK
GÆST
Copyright 2024 KariseFonden - Alle rettigheder forbeholdes