Bed and breakfast nær Køge

Hvis du leder efter en rolig og afslappende ferie væk fra stress og jag i byen, så overvej at tage en tur til Køge. I Køge kan du opleve den danske landsbyidyl med brostensbelagte gader, hyggelige huse og historiske seværdigheder. Hvis du har brug for et sted at overnatte, så er der muligheder for dette på Villa Sofiebed and breakfast nær Køge. Villa Sofie B&B ligger kun 20 minutters kørsel fra Køge og kan også nås med tog.

Hos Villa Sofie B&B nær Køge tilbyder vi flere forskellige værelsesmuligheder. I alt har vi 10 værelser, to deluxe dobbeltværelser, tre enkeltværelser, to twin værelser, to dobbeltværelser samt et familieværelse. deles om i alt 4 toilet- og badefaciliteter. Alle vores værelser har delt bad og toilet. Uanset om du rejser alene på forretningsrejse, som par på ferie eller med din familie i anledning af en festlig begivenhed, har vi et værelse, der passer til dine behov.
En anden stor fordel ved at bo på Villa Sofie Bed and Breakfast nær Køge er, at du har mulighed for at få serveret en lækker morgenmad hver morgen (tilkøb). Det er en perfekt start på dagen, og det vil give dig masser af energi til at udforske Køge og dens omgivelser.

Se vores værelser forneden

Du kan nemt reservere værelse online ved at klikke på værelserne foroven eller ved at klikke her. Læs mere om praktisk information.

I alt kan Villa Sofie B&B nær Køge give dig en afslappende og hyggelig ferieoplevelse i en af Danmarks mest charmerende byer. Hvis du vil opleve gæstfrihed og hygge, mens du udforsker Køge og dens omgivelser, er dette stedet at bo. 

Har du spørgsmål inden eller efter din booking er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar ved telefonen på 5629 2919 i alle ugens dage mellem kl. 09:00 – 16:00. Du kan også skrive til os på villasofie@karisefonden.dk. Ønsker du at reservere dit værelse kan dette gøres via vores online booking.

Kundeoplevelser

Cykelferie – Jeg lejede et værelse med en Queensize-seng. Stedet er beliggende på et stille hus / villa vej. 5 minutter til en butik, hvor du kan shoppe. Gratis kaffe og varm chokolade. Håndklæde i rummet. Udstyret med tv. Værelset, stedet og badeværelset var rent. Du sover godt.
Jimmy - Danmark
GÆST
Ingen mennesker havde brug for at få værelsesnøglerne. Godt! Du modtog oplysningerne via e-mail. Det er tæt på centrum, du kan gå gåtur. Der er nogle restauranter og en bar derinde. Køkkenet er veludstyret med gratis kaffe og chokolade. Godt!
Raul  - Spanien
GÆST
Komfortable senge, god kvalitet linned, venligt personale.
Tomasz - Polen
GÆST
Den ubemandede ejendom fungerede perfekt behøvede ikke at genere nogen, undtagen når man ledte efter et strygejern. Det var skinnende rent med meget komfortable senge og gåafstand til Main Street i Haslev. Barer, restauranter, supermarkeder.
Jon  - UK
GÆST
Copyright 2024 KariseFonden - Alle rettigheder forbeholdes