Bed and breakfast nær Næstved

Leder du efter et hyggeligt sted for overnatning nær Næstved, så er Villa Sofie B&B det perfekte valg for dig. Hos Villa Sofie B&B nær Næstved tilbyder vi en afslappende og charmerende oplevelse for vores gæster, der ønsker at udforske den smukke by og dens omgivelser.

Næstved er en smuk by med en rig historie og masser af seværdigheder. På Villa Sofie Bed and Breakfast nær Næstved er det let og enkelt at besøge Næstved. Villa Sofie Bed and Breakfast ligger kun 20 minutters kørsel fra Næstved. Der er masser af ting at se og gøre i Næstved, herunder besøg på middelalderborgen Gavnø Slot, gåture langs Susåen eller en tur til Bonbonland. Der er også masser af gode restauranter og cafeer i Næstved, så vores gæster kan nyde et godt måltid efter en lang dag med sightseeing.

Se vores værelser forneden

Du kan nemt reservere værelse online ved at klikke på værelserne foroven eller ved at klikke her. Læs mere om praktisk information.

Hos Villa Sofie Bed and Breakfast er vores mål at give alle vores gæster en god oplevelse. Vi tilbyder udover komfortabel overnatning og en dejlig beliggenhed også personlig service og gæstfrihed. Vi stræber efter at imødekomme dine ønsker og behov. Vi er også altid klar til at give gode råd og anbefalinger om ting at se og gøre i området.

Hvis du leder efter et sted at overnatte nær Næstved, så er Villa Sofie Bed and Breakfast det perfekte valg. Vi tilbyder en charmerende og afslappende oplevelse, der vil give dig mulighed for at udforske byen og dens omgivelser på en helt unik måde. Vi ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at gøre dit ophold så komfortabelt som muligt.

Hvis du har spørgsmål før eller efter din booking, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er tilgængelige på telefonnummeret 5629 2919 alle ugens dage fra kl. 09:00 til 16:00. Du kan også sende os en e-mail på villasofie@karisefonden.dk. Hvis du ønsker at reservere dit værelse, kan du gøre det nemt og hurtigt online.

Kundeoplevelser

Cykelferie – Jeg lejede et værelse med en Queensize-seng. Stedet er beliggende på et stille hus / villa vej. 5 minutter til en butik, hvor du kan shoppe. Gratis kaffe og varm chokolade. Håndklæde i rummet. Udstyret med tv. Værelset, stedet og badeværelset var rent. Du sover godt.
Jimmy - Danmark
GÆST
Ingen mennesker havde brug for at få værelsesnøglerne. Godt! Du modtog oplysningerne via e-mail. Det er tæt på centrum, du kan gå gåtur. Der er nogle restauranter og en bar derinde. Køkkenet er veludstyret med gratis kaffe og chokolade. Godt!
Raul  - Spanien
GÆST
Komfortable senge, god kvalitet linned, venligt personale.
Tomasz - Polen
GÆST
Den ubemandede ejendom fungerede perfekt behøvede ikke at genere nogen, undtagen når man ledte efter et strygejern. Det var skinnende rent med meget komfortable senge og gåafstand til Main Street i Haslev. Barer, restauranter, supermarkeder.
Jon  - UK
GÆST
Copyright 2024 KariseFonden - Alle rettigheder forbeholdes