Overnatning i Haslev

Villa Sofie Bed & Breakfast har 12 nyrenoverede moderne værelser, fordelt på fem forskellige kategorier:

  • Enkeltværelse med delt toilet og bad på gangen 
  • Queen værelse med fælles bad og toilet
  • King værelse med fælles bad og toilet 
  • Twin værelse med fælles bad og toilet 
  • Familieværelse med fælles bad og toilet 

Vi har fire værelser i stueetagen og otte værelser på første sal, som kan tilgås via trapper. Overnatningsstedet er ikke egnet til gangbesværet, da der flere steder er trapper og ingen ramper. 

De 12 værelser deles om i alt 4 toilet- og badefaciliteter. 

Hotel i Haslev

Haslev og omegn byder på mange både sjove og givende oplevelser for enten hele familien eller kæresteparret. Hos Villa Sofie er en overnatning også lig med forkælelse, lyse værelser med gode senge, trygge rammer, lækker morgenmad og gratis kaffe. Du kan finde den tiltrængte fred og ro på værelserne og blandt vores faciliteter.

Villa Sofie fungerer som hotel i Haslev, der kan rumme op til 24 overnattende gæster, og er derfor også velegnet til mere end bare en lille familietur. Tag fætre og kusiner med på ferie, arranger en lækker tur for kollegaerne eller prøv en alternativ lejrskole. Mulighederne er mange og Villa Sofie er åben for alle. Vi er drevet af Karisefonden og du vil derfor møde søde ansatte med forskellige læringsudfordringer. Målet med dette er at bidrage til fællesskabet og livskvaliteten for alle.

Foruden lækre faciliteter og kærligt personale, er vores overnatning Haslev også omringet af spændende attraktioner som BonBon-Land og Camp Adventure. Her kan de unge slå sig løs, mens de voksne kan nyde livet og ferien. Der er ikke langt til de omkringliggende byer Faxe og Dalby, der også giver et godt udgangspunkt for feriens oplevelser og bidrager med hygge, kultur samt smuk natur.