Håndværker overnatning på Sjælland

Søger du efter overnatningsmuligheder til din næste håndværkeropgave på Sjælland? Så er Villa Sofie Bed and Breakfast det perfekte valg for dig. Vi tilbyder komfortable værelser og en praktisk beliggenhed, der gør det nemt at komme til og fra dit arbejdssted.

Villa Sofie Bed and Breakfast er beliggende i Haslev og er ideelt placeret i forhold til de større byer i området. Vi er kun få minutters kørsel fra motorvejen, og der er gode offentlige transportforbindelser til de nærliggende byer. Dette gør det nemt og bekvemt for dig som håndværker at komme til og fra dit arbejde. Villa Sofie har en stor privat parkeringsplads, hvorfor det er let at parkere med arbejdsbilen.

Vores værelser er indrettet med henblik på komfort og funktionalitet. Vi tilbyder en række forskellige værelsestyper, herunder enkeltværelser og dobbeltværelser. Vores senge er af høj kvalitet og sørger for en god nats søvn, så du er klar til at tackle dagens arbejdsopgaver. Endelig er det muligt at bestille en madpakke, som du kan tage med næste dag, så du kan fokusere på at arbejde. Der er mulighed selvbetjent morgenmad på et selvvalgt tidspunkt, således at du kan komme tidligt afsted.

Se vores værelser forneden

Du kan nemt reservere værelse online ved at klikke på værelserne foroven eller ved at klikke her. Læs om praktisk information.

Vi har en passion for at give vores gæster den bedst mulige oplevelse, og vores værter står altid klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller behov, som du måtte have. Vi ønsker at gøre din overnatning så behagelig som muligt, så du kan fokusere på dit arbejde.

Hvis du leder efter en overnatningsmulighed på Sjælland, der tilbyder komfortable værelser, praktisk beliggenhed og god service, så er Villa Sofie Bed and Breakfast det perfekte sted for dig. Du kan kontakte os på telefonnummeret 5629 2919 alle ugens dage fra kl. 09:00 til 16:00. Du kan også sende os en e-mail på villasofie@karisefonden.dk.. Hvis du ønsker at reservere dit værelse, kan du gøre det nemt og hurtigt online.

Kundeoplevelser

Cykelferie – Jeg lejede et værelse med en Queensize-seng. Stedet er beliggende på et stille hus / villa vej. 5 minutter til en butik, hvor du kan shoppe. Gratis kaffe og varm chokolade. Håndklæde i rummet. Udstyret med tv. Værelset, stedet og badeværelset var rent. Du sover godt.
Jimmy - Danmark
GÆST
Ingen mennesker havde brug for at få værelsesnøglerne. Godt! Du modtog oplysningerne via e-mail. Det er tæt på centrum, du kan gå gåtur. Der er nogle restauranter og en bar derinde. Køkkenet er veludstyret med gratis kaffe og chokolade. Godt!
Raul  - Spanien
GÆST
Komfortable senge, god kvalitet linned, venligt personale.
Tomasz - Polen
GÆST
Den ubemandede ejendom fungerede perfekt behøvede ikke at genere nogen, undtagen når man ledte efter et strygejern. Det var skinnende rent med meget komfortable senge og gåafstand til Main Street i Haslev. Barer, restauranter, supermarkeder.
Jon  - UK
GÆST
Copyright 2024 KariseFonden - Alle rettigheder forbeholdes