Grupper

Grupper og overnatning

Skal I på lejrtur, holde fætter/kusine-kom-sammen, familieweekend eller et virksomhedsarrangement, så kan Villa Sofie Bed & Breakfast danne rammen. Vi har 12 værelser og plads til 24 overnattende gæster. Som gruppe får i eksklusivitet over ejendommen når I er 15 eller flere betalende gæster. 

Ud over vores 12 værelser, får I også råderet over vores hyggelige spise og dagligstuer samt ejendommens fire bade og toiletfaciliteter.  

Morgenmad er altid inkluderet i priserne, såvel som linned, håndklæder og slutrengøring. Villa Sofie ligger i gåafstand fra Haslev hovedgade, hvor I vil finde flere spisesteder, hvor det er muligt at nyde et lækkert aftensmåltid. Det er desværre ikke muligt at lave mad i ejendommen, dog kan vi være behjælpelige med at få leveret både frokost og aftensmåltider. Endelig kan vi også tilbyde madpakker til at tage med på udflugt. 

Uanset om det er firmaovernatninger for grupper, personaletur, pædagogiske dage eller et mindre møde med overnatning laver vi gerne et skræddersyet tilbud til jer. 

Villa Sofie er også ideel som hotel i Haslev til udgangspunkt for det årlige træf for foreninger, vandrere, cyklister, motorcyklister, kortspiller, specialskoler eller noget helt andet. 

Særligt velegnet til udflugter for specialskoler

Visionen med Villa Sofie Bed & Breakfast gør stedet særligt velegnet til udflugter for specialskoler, hvor børn og unge skal på tur. Virksomheden er nemlig drevet som social økonomisk virksomhed under Karisefonden med fokus på at skabe uddannelses- og beskæftigelsesmuligheder for unge med særlige læringsforudsætninger. Netop derfor vil I på Villa Sofie møde medarbejdere, som har en specialpædagogisk baggrund og dermed erfaring og forudsætning for lettere at forstå lige netop jeres behov i forbindelse med en udflugt og overnatning. Vi er derfor også gode til at imødekomme og hjælpe med at tilrettelægge jeres ophold, så det bliver en god oplevelse for alle. 

På Villa Sofie vil I derfor også møde STU elever og ansatte i beskyttet beskæftigelse, som alle varetager forskellige jobfunktioner her og er en naturlig del af det daglige arbejde på vores B&B.  

Vi kan tilbyde at I har råderet over hele bygningen, hvis I er over 15 betalende deltagere.