Praktisk info

Praktisk information

Spædbørn: 

Spædbørn mellem 0 og 2 år bor gratis med og kan indkvarteres i værelsestypen deluxe dobbeltværelse, hvor de kan ligge imellem forældrene I værelsestypen familieværelse er der plads til en rejseseng, som kan lejes for 80 kr inklusiv sengetøj. 

Børn: 

Vores mindste gæster i alderen 3 – 8 år betragtes som børn. Fra 9 år og opefter registreres børn som voksne. 

Husdyr: 

Husdyr er ikke tilladt på Villa Sofie med undtagelse af servicehunde.  Det er vigtigt at der gives besked til os inden ankomst, såfremt der kommer en servicehund. 

Rygning: 

Hele Villa Sofie er røgfrit område. Overholdes dette ikke pålægges et rengøringsgebyr på 750 kr. til professionel rengøring. Vi gør opmærksom på at der er røgalarmer på alle værelser. 

Evt. rygning kan foregå udendørs, hvor der er opsat askebægre som bedes benyttet. 

Ankomst og tjek ind: 

Der er ikke nogen reception i Villa Sofie, men værter, som gerne tager imod jer i tidsrummet 8.00 til 16.00. Efter kl. 16.00 kan man selvstændigt tjekke ind, idet der på ejendommen forefindes en nøgleboks, hvor man på alle tidspunkter af døgnet kan hente sin nøgle. Værterne vil sørge for at du/I modtager besked om hvordan I afhenter jeres nøgle og finder jeres værelse på email og/eller sms. 

Handelsbetingelser: 

Villa Sofies handelsbetingelser findes her (Link). 

Parkering: 

Villa Sofie har sin helt egen parkering til biler. Parkeringspladsen ligger på bagsiden af villaen med indgang fra Themstrupvej. 

Har du en cykel eller motorcykel med, er der mulighed for sikker opbevaring i vores ”lade”, som ligger ved indgangen til parkeringspladsen. For at benytte denne, udleveres en kode ved ankomst. 

Betalingsmuligheder: 

Det er muligt at betale med Dankort, Visakort, Masterkort og Mobilepay i Villa Sofie. Ligeledes har vi mulighed for at sende et betalingslink, således at du kan betale sikkert online. 

Adgangsforhold: 

Villa Sofie har til huse i en gammel bygning, som oprindeligt blev opført som håndarbejdeskole. Der er mange trapper og ingen elevator, hvorfor bygningen ikke er handicap venlig. Der forefindes ikke handicap toilet. 

Badekåbe: 

Det er muligt at leje en badekåbe, som ligger klar ved ankomst. Det gør turen til det fælles bad/toilet lidt mere behagelig. 

Wi-Fi: 

Der er gratis Wi-Fi i hele Villa Sofie. Koden forefindes på tavlen ved kaffemaskinen i fællesrummet. 

Billeder