Værelser og overnatning i Haslev

Hos Villa Sofie Bed and Breakfast i Haslev tilbyder vi overnatning for alt fra turister, håndværkere og kursister til besøgende til lokale i området. Vi har flere forskellige typer værelser. De 10 værelser deles om 4 toilet- og badeværelser. Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie har vi et værelse, der passer til dine behov.

Overnatningsstedet er ikke egnet til gangbesværede, da der flere steder er trapper og ingen ramper. Servicehunde tilladt. Læs mere om praktisk information.

Vores værelser er indrettet, så de har en hyggelig og hjemlig atmosfære, og de er alle udstyret med trådløst internet og tv. Man kan parkere gratis på privat parkeringsplads med indgang fra Themstrupvej. Under dit ophold på Villa Sofie Bed and Breakfast kan du tilkøbe lækker morgenmad alle ugens dage. Der serveres hjemmebagt brød, ost, marmelade, pålæg, frisk frugt, friskbrygget kaffe, the med mere. Du kan derfor være sikker på et dejligt ophold i Haslev.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Villa Sofie Bed and Breakfast. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at du får et behageligt ophold hos os.

Du kan tjekke ind på egen hånd hele døgnet, dog tidligst kl. 14.00 på ankomstdagen. Du modtager en kode til nøgleboksen på ankomstdagen.

Har du spørgsmål inden eller efter din booking, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar ved telefonen på 5629 2919 alle ugens dage mellem kl. 09:00 – 16:00. Du kan også skrive til os på villasofie@karisefonden.dk. Ønsker du at reservere værelse, kan dette gøres via vores online booking.

Kundeoplevelser

Cykelferie – Jeg lejede et værelse med en Queensize-seng. Stedet er beliggende på et stille hus / villa vej. 5 minutter til en butik, hvor du kan shoppe. Gratis kaffe og varm chokolade. Håndklæde i rummet. Udstyret med tv. Værelset, stedet og badeværelset var rent. Du sover godt.
Jimmy - Danmark
GÆST
Ingen mennesker havde brug for at få værelsesnøglerne. Godt! Du modtog oplysningerne via e-mail. Det er tæt på centrum, du kan gå gåtur. Der er nogle restauranter og en bar derinde. Køkkenet er veludstyret med gratis kaffe og chokolade. Godt!
Raul  - Spanien
GÆST
Komfortable senge, god kvalitet linned, venligt personale.
Tomasz - Polen
GÆST
Den ubemandede ejendom fungerede perfekt behøvede ikke at genere nogen, undtagen når man ledte efter et strygejern. Det var skinnende rent med meget komfortable senge og gåafstand til Main Street i Haslev. Barer, restauranter, supermarkeder.
Jon  - UK
GÆST
Copyright 2024 KariseFonden - Alle rettigheder forbeholdes